CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

our love have been..

Tuesday, June 19, 2012

Tak Boleh Terima

bila terbaca entri atau post di facebook indahnya perkahwinan,
sometimes ok dan masuk akal, tapi sometimes tak rasa pun indah,
bila sebut isteri derhaka, ok fine isteri yang lawan suami,tengking suami, pukul suami,
but look...sometimes terjadinya hal seperti tue, bukan 100 peratus datang dari pihak isteri,
suami pun boleh jadi derhaka juga,

tak paham kenapa boleh jadi,
macammana boleh jadi,
masuk tak kat akal ayat-ayat cinta sebelum nikah indah macam dunia ni depa yang punya
bila kawin ayat-ayat cinta tukaq jadi bahasa yang sangat kasar,tak boleh nak diterima akal
hati pun cuak, benci, dendam, jauh sekali nak tunduk taat,

sometimes suami langsung habis idea jiwang macam dia campak dalam sms masa tak kawin
masa hidup jarak jauh macam kutub utara kutub selatan,
how idiot this!!memang langsung-langsung-langsung pelik dengan kehidupan rumah tangga
isteri kena dengar tapi tak boleh bagi idea kalau bg idea yang tak kena dengan selera
salah tafsir tukaq idea jadi isteri cuba cakap sesuatu yg tak sepatutnya di cakap

so para isteri, lepas ni pegi hospital jahit mulut anda,
jangan biaq dia terbukak,nanti derhaka...
sila minta maaf...sila minta maaf...

biar awak 1000x kena sumpah bodoh...bodoh...bodoh dan ......''''''',,,,,,/////,,,,,

semoga bahagia hingga akhir hayat para suami isteri diluar sana....

1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete